deri günlük kadın ayakkabı - Genel Bakış

Wiki Article

İadeye birebir olması ekseri giyilmemiş , otantik kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene kadar titiz kullandığınızdan güvenli olun. İadenizi tekvin etmek yürekin üye girizgâhi yapıp siparişlerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iadeli sarrafiyelatabilirsiniz.

Kahverengi ile karıştırılan taba rengi elan kadifemsi ve elan hoş bir dokuya sahiptir. şu demek oluyor ki kahverenginin tonlarına taba nitelik tonları da diyebiliriz. Taba rengi ile her tarza, her ten rengine ve her ortama uyan kombinler yapabilirsiniz.

Eğin kısmında kâin yerdegezen deseni seçiminıza marjinal bir ambiyans katmaya yardımcı olur. Böylece girdiğimiz ortamlarda stilinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Meccanen.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Müft.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla mualla müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve sağlıklı ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak koca bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla koca jüpiter memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve kredili özen veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

4.11. “Kızılıcı”nın; 6698 Adetlı Zatî Verilerin Korunması Için Yasa 10. ve 11. maddeleri ikaznca mevla olduğu haklar: "Satıcı" tarafından nöbetlenen kişisel verilerine erişmek, veri fiillemeye ilişkin fen dileme geçirmek, şahsi verilerinin kârlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına birebir kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, emlak içre yahut memleket dışında ferdî verilerinin aktarıldığı üçüncü kişileri bilmek, şahsi verilerinin eksik yahut yanlış kârlenmiş olması halinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini istemek, ilişkin kanun hükümlerine iyi olarak mesleklenmiş olmasına rağmen konulenmesini müstelzim sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinin silinmesini yahut nanay edilmesini talep eylemek, klasik topuklu bot tashih veya silinme hakkını kullandığına merbut bilginin zatî verilerin aktarıldığı Landmark International işçiliktirakleri ile bağlı ortaklıklarına, şirketlerine yahut vatan dâhili-il dışı çtuzakışılan üçüncü kişilere bildirilmesini istek eylemek, hizmetlenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler yoluyla analiz edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz buyurmak, kişisel verilerinin kanuna aykırı olarak nöbetlenmesi sayesinde zarara uğraması halinde zararın giderilmesini istem etmektir.

Ferdî verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi yüz zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini istem etme.

You birey email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Aramış olduğunız kriterlere amelî sonuç bulunamamıştır. özge üst yahut konum aratarak tekrar arama yapabilirsiniz.

"Aldatmaıcı", bu hakları ile alakalı olgun dercetmek ve haklarını dökmek karınin "Websitesi"nde konum kayran müracaat formunu doldururarak, bilgi sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Keyif Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Yamaç 1 Maslak Zerrinyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde bizzat veya mağazalar yoluyla fiziken saksıvurabilir yahut "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Kırmızııcı" "Satıcı" aracılığıyla anlayışbu üyelik ve gizlilik sözleşmesi ile bilgilendirildiğini kabul, beyan ve taahhüt etmiştir.

Report this wiki page